• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
  • 14 dagen retour: Niet tevreden? Geld terug
  • 6 jaar garantie*

De afkortzaag wordt vaak gebruikt wanneer je veel zaagt en het lastig wordt om met de hand te (blijven) zagen. Wanneer het materiaal dat gezaagd dient te worden te breed is, raden we aan een afkortzaag met trekfunctie te gebruiken. De trekfunctie maakt het mogelijk om dit brede materiaal in een keer door te zagen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Bij Profestools hebben we een verscheiden assortiment aan aftrek- en afkortzagen van Festool. Deze kunnen verschillende materialen verwerken en zijn daarom makkelijk te gebruiken bij vele projecten. Als je op zoek bent naar een Festool aftrek- en afkortzagen of onderdelen hiervan, hebben wij van Profestool de oplossing:
- Model Precisio CS 50 heeft een multifunctionele trekgreep, één greep waardoor je alle bedieningsfuncties in één hand hebt. Beide zijdes zijn ook splinter vrij na het zagen dankzij de meelopende splinterbescherming.
- Model Precisio CS 70 is de grote sterke broer van de Precisio CS 50. En zonder compromissen. Hij is makkelijk om te bouwen tot zaagstation. De zaag beschikt over contante elektronica en heeft geen luchtfilter.

Wil jij een aftrek- en afkortzaag kopen? Koop de beste aftrek- en afkortzaag nu bij Profestools. Bij bestellingen vanaf €50 is de verzending volledig gratis. Alle producten kun je tot 14 dagen na aankoop terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Daarnaast hebben alle artikelen 6 jaar garantie* en is er een snelle hersteldienst.