• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
  • 14 dagen retour: Niet tevreden? Geld terug
  • 6 jaar garantie*

Inval-cirkelzagen zijn uitermate geschikt om plat materiaal perfect recht te zagen. Het is een echte must-have voor de regelmatige klusser. De zagen van de cirkelzaag zijn cirkelvormig, met scherpe tanden aan de buitenkant. Het grote verschil met de handcirkelzaag is dat bij de invalcirkelzaag het zaagblad naar beneden beweegt. De invalzaag beschikt namelijk over een systeem dat veert, wat er voor zorgt dat de zaag deze neerwaartse beweging maakt. Hierdoor gaat de invalzaag vaak preciezer te werk dan de handcirkelzaag.


Bij Profestools hebben we een verscheiden assortiment aan invalcirkelzagen van Festool. Deze kunnen verschillende materialen verwerken en zijn daarom makkelijk te gebruiken bij vele projecten. Als je op zoek bent naar een Festool invalcirkelzagen of onderdelen hiervan, hebben wij van Profestool de oplossing:
- Model TSC 55 R is een accu invalcirkelzaag. Je hoeft hem enkel op te laden, geen snoer meer nodig tijdens het zagen. Deze zaag is zeer makkelijk in gebruik en geeft je het gevoel dat je alles aan kan.
- Model TS 75 is een grote zaag met veel diepgang. Hij snijdt door materiaal tot 75 mm. Als je gebruikt maakt van de splinterbescherming verkrijg je nog sneller een hoogwaardig resultaat aan beide kanten van het materiaal. 
- Ben je op zoek naar een handzame en mobiele inval-cirkelzaagmachine? Kies dan voor een van onze inval-cirkelzagen op accu

Bovenaan de pagina staan alle soorten Festool invalcirkelzagen beschreven met alle voor- en nadelen. Hier staat ook duidelijk uitgelegd waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Wil jij een invalcirkelzaag kopen? Koop de beste invalcirkelzaag nu bij Profestools. Bij bestellingen vanaf €50 is de verzending volledig gratis. Alle producten kun je tot 14 dagen na aankoop terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Daarnaast hebben alle artikelen 6 jaar garantie* en is er een snelle hersteldienst.