• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
  • 14 dagen retour: Niet tevreden? Geld terug
  • 6 jaar garantie*

Handcirkelzagen zijn uitermate geschikt om plat materiaal perfect recht te zagen. Het is een echte must-have voor de regelmatige klusser. De zagen van de cirkelzaag zijn cirkelvormig, met scherpe tanden aan de buitenkant. Het voordeel van de handcirkelzaag is dat deze niet bevestigd is aan een tafel. Deze zaag is draagbaar en vele malen lichter dan de tafelcirkelzaag. Gemiddeld kan een cirkelzaag materialen tot 25 cm dik doorzagen. Bij een handcirkelzaag kan dit iets minder zijn, omdat deze lichter gemaakt zijn.


Bij Profestools hebben we een verscheiden assortiment aan handcirkelzagen van Festool. Deze kunnen verschillende materialen verwerken en zijn daarom makkelijk te gebruiken bij vele projecten. Als je op zoek bent naar een Festool handcirkelzaag of onderdelen hiervan, hebben wij van Profestool de oplossing:
- Model HKC 55 is in elke situatie autonoom. Ideaal voor mobiel gebruik op de bouwwerf. Deze zaag wordt vaak gebruikt bij het zagen van bekistingen, afkorten van daklatten en zagen van plaatmateriaal.
- Model HK 85 is een echte allrounder in de houtbouw. Hij beschikt over een zeer sterke motor en veilige en handige bediening. Hij is ideaal geschikt voor het snijden van balken, kanthout en platen.
- Handcirkelzaag op accu: als je op zoek bent naar een handzame en mobiele handcirkelzaag kun je kiezen voor een van onze handcirkelzaag modellen op accu. 

Bovenaan de pagina staan alle soorten Festool handcirkelzagen beschreven met alle voor- en nadelen. Hier staat ook duidelijk uitgelegd waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Wil jij een decoupeerzaag kopen? Koop de beste decoupeerzaag nu bij Profestools. Bij bestellingen vanaf €50 is de verzending volledig gratis. Alle producten kun je tot 14 dagen na aankoop terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Daarnaast hebben alle artikelen 6 jaar garantie* en is er een snelle hersteldienst.