• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
  • 14 dagen retour: Niet tevreden? Geld terug
  • 6 jaar garantie*

De decoupeerzaag is een van de meest multifunctionele zagen onder de zaagmachines, ook wel echte alleskunners genoemd. De decoupeerzaag kan worden ingezet voor vele verschillende klussen. Door het kleine zaagblad is deze zaag voornamelijk geschikt om fijnere klussen uit te voeren. Hierbij kan je denken aan het uitzagen van figuren, afronden van hoeken, etc. Een decoupeerzaag is ontwikkeld voor het zagen van vormen en figuren. Het is een zaag om je creatieve kant mee boven te halen.


Bij Profestools hebben we een verscheiden assortiment aan decoupeerzagen van Festool. Deze kunnen verschillende materialen verwerken en zijn daarom makkelijk te gebruiken bij vele projecten. Als je op zoek bent naar een Festool decoupeerzaag of onderdelen hiervan, hebben wij van Profestool de oplossing:
- Model Carvex PSC 420 is een decoupeerzaag die gebruik maakt van een accu. Hiervoor zijn du sgeen snoeren meer nodig tijdens het zagen, je hoeft hem enkel op te laden. Toch heeft hij hetzelfde vermogen als dat er stroom direct uit het stopcontact zou komen. De decoupeerzaag is perfect voor inpaswerkzaamheden.
- Model Carvex PSB 420 lijkt op het vorige model, maar dan zonder accu. Met snoer dus. Perfect voor uitsnijdingen en inpaswerk. Deze decoupeerzaag is onverslaanbaar in de bochten door de pendelstang en drievoudige zaagbladgeleiding.
- Model Trion PSB 300 is gemaakt voor universele toepassingen. Hij wordt vaak gebruikt voor het zagen van cirkels en rondingen en maakt gebruik van splinterbescherming voor schone snedes.

Bovenaan de pagina staan alle soorten Festool decoupeerzagen beschreven met alle voor- en nadelen. Hier staat ook duidelijk uitgelegd waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Wil jij een decoupeerzaag kopen? Koop de beste decoupeerzaag nu bij Profestools. Bij bestellingen vanaf €50 is de verzending volledig gratis. Alle producten kun je tot 14 dagen na aankoop terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Daarnaast hebben alle artikelen 6 jaar garantie* en is er een snelle hersteldienst.