• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
  • 14 dagen retour: Niet tevreden? Geld terug
  • 6 jaar garantie*

Zowel afkortzagen als verstekzagen zijn geschikt om verschillende soorten materiaal te zagen. De verstekzaag is van origine een (hand)zaag die bevestigd is aan een verstekbak of houder.  De functie van de verstekzaag is om materialen in een bepaalde hoek te kunnen zagen. 

De afkortzaag wordt vaak gebruikt wanneer je veel zaagt en het lastig wordt om met de hand te (blijven) zagen. Wanneer het materiaal dat gezaagd dient te worden te breed is, raden we aan een afkortzaag met trekfunctie te gebruiken. De trekfunctie maakt het mogelijk om dit brede materiaal in een keer door te zagen. 


Festools heeft een combinatie gemaakt van de twee hierboven beschreven zagen. Als je op zoek bent naar een Festool polijstmachine of onderdelen hiervan, hebben wij van Profestool de oplossing:

- Model Kapex Ks 120 wordt gebruikt voor het inpassen van materiaal tot 120 mm. Deze afkort-verstekzaagmachine beschikt over een dubbellijnlaser voor een exacte markering van de zaagsnede. Hij wordt ook verkocht in sets.
- Model Kapex KS 60 is ideaal voor mobiel gebruik bij montage. De machine kan plinten, profielen en kanthoutto 60 mm dik afkorten. Hij is de perfecte combinatie tussen bewegingsvrijheid, toepassingsdiversiteit en uitstekende resultaten. Hij wordt ook verkocht in sets.
- Model Kapex KS 88 is het lichtgewicht talent. Levert in op gewicht maar niet op vermogen. Deze machine kan planken en panelen tot 88mm dik afkorten. Door de dubbele geleidekolom zijn nauwkeurige zaagsnedes mogelijk. Hij wordt ook verkocht in sets.

Hierboven staan alle soorten Festool afkort-verstekzaagmachines beschreven met alle voor- en nadelen. Hier staat ook duidelijk uitgelegd waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Wil jij een afkort-verstekmachine kopen? Koop de beste afkort-verstekmachine nu bij Profestools. Bij bestellingen vanaf €50 is de verzending volledig gratis. Alle producten kun je tot 14 dagen na aankoop terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Daarnaast hebben alle artikelen 6 jaar garantie* en is er een snelle hersteldienst. Heeft u interesse in afkortzagen of verstekzagen, maar u weet niet welke machine bij uw toepassing past? Neem dan contact met ons op via +32 56 25 87 99 of mail naar info@profestools.com