• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
  • 14 dagen retour: Niet tevreden? Geld terug
  • 6 jaar garantie*

Polijstmachines zijn geschikt voor het polijsten van diverse materialen. Ze zijn gemaakt om allerlei verschillende kluswerken af te werken, zowel op grote als kleine oppervlakken. Ze kunnen makkelijk worden gebruikt door doe-het-zelvers maar zijn even geschikt voor échte vakmannen. De Festool polijstmachines zijn erg makkelijk in gebruik en veroorzaken geen schade aan lak.


Bij Profestools hebben we een verscheiden assortiment aan polijstmachines van Festool. Deze kunnen verschillende materialen verwerken en zijn daarom gemakkelijk te gebruiken bij uiteenlopende projecten. Als u op zoek bent naar een Festool polijstmachine of onderdelen hiervan, hebben wij van Profestool de oplossing: 
- Rotatiepolijstmachines zijn ideaal voor het bewerken van grote vlakken, maar ook op vreemd gevormde vlakken. De rotatiepolijstmachine kan ook gebruikt worden op verschillen materialen. De machine heeft een ergonomische handvatkap waardoor je er ontspannen mee kan werken.
- Polijst toebehoren omvat alle onderdelen die je nodig hebt om het polijsten goed en makkelijk te laten verlopen. Zo verkopen we polisticks, polijstzolen en polijstsponzen.
- Polijstmateriaal is het materiaal dat naast de polijstmachine en zijn toebehoren nodig is om de klus zo goed mogelijk te klaren. Hiervoor verkopen wij bijvoorbeeld microvezeldoeken en polijstmiddel.

Wil jij een Festool polijstmachine kopen? Koop de beste polijstmachine nu bij Profestools. Bij bestellingen vanaf €50 is de verzending volledig gratis. Alle producten kun je tot 14 dagen na aankoop terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Daarnaast hebben alle artikelen 6 jaar garantie* en is er een snelle hersteldienst.Heeft u interesse in polijstmachines, maar u weet niet welke machine bij uw toepassing past? Neem dan contact met ons op via +32 56 25 87 99 of mail naar info@profestools.com