• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
  • 14 dagen retour: Niet tevreden? Geld terug
  • 6 jaar garantie*

Wassen of wax bied jou de mogelijkheid om de klus de laatste perfectie te geven. Hier kan er voor gekozen worden om de stof glanzend of mat af te werken. Daarnaast helpt het om het materiaal te beschermen en slijtvast te maken. Het is zeer eenvoudig aan te brengen en kan makkelijk worden herhaald.

Oliën helpt het materiaal om de levensduur te verhogen. Binnenolie wordt gebruikt om materiaal dat binnen wordt gebruikt mee te beschermen. Daarnaast geeft het de producten een mooie glans en voorkomt het beschadigingen aan het materiaal. Tuinolie voor het materiaal dat buiten wordt gebruikt. Tuinolie zorgt er ook voor dat producten rot- en schimmel bestendig worden en worden beschermd tegen verkleuring.


Bij Profestools hebben we een verscheiden assortiment aan polijstmachines van Festool. Deze kunnen verschillende materialen verwerken en zijn daarom makkelijk te gebruiken bij vele projecten. Als je op zoek bent naar een Festool polijstmachine of onderdelen hiervan, hebben wij van Profestool de oplossing:

 In een oliedispenser kan olie worden gedaan. Aan de onderkant van de dispenser zit een spons. De olie zal door deze spons gaan voordat deze op het materiaal wordt aangebracht. Dit zorgt er voor dat de olie niet op 1 plek ophoopt, maar eerlijk verdeeld wordt over het oppervlak.

Toebehoren omvat alle onderdelen die je nodig hebt om het oliën en wassen goed en gemakkelijk te laten verlopen. Zo verkopen we houtolie in tubes die in de oliedispenser past, oliesponzen voor onder de oliedispenser en reinigingsdoeken voor een perfecte en schone afwerking.

Bovenaan de pagina staan alle soorten Festool olie- en wasonderdelen beschreven met alle voor- en nadelen. Hier staat ook duidelijk uitgelegd waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Wil jij olie- en wasonderdelen kopen? Koop de beste olie- en wasonderdelen nu bij Profestools. Bij bestellingen vanaf €50 is de verzending volledig gratis. Alle producten kun je tot 14 dagen na aankoop terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Daarnaast hebben alle artikelen 6 jaar garantie* en is er een snelle hersteldienst.