• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
  • 14 dagen retour: Niet tevreden? Geld terug
  • 6 jaar garantie*

De kantenfreesmachine is nog relatief onbekend binnen de wereld van gereedschappen. Toch is het een zeer handige tool die wordt gebruikt om, zoals de naam al voorspelt, randen van verschillende soorten stoffen glad te maken of af te ronden. Met de kantenfrees kunnen makkelijk mooie rondingen worden aangebracht aan hout, aluminium of metaal.


Vergeet echter niet dat wanneer er een kantenfrees wordt gebruikt er veel stof vrij komt. Het is dus aan te raden ervoor te zorgen dat er een goede afvoer van stof aanwezig is. Het voordeel van de Festool kantenfrezen is dat deze een eigen stof afzuigingssysteem hebben bij de kantenfrees. Hierdoor hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het frezen, want dat is natuurlijk waar het om draait.

Bij Profestools hebben we een verscheiden assortiment aan kantenfrezen van Festool. Deze kunnen verschillende materialen verwerken en zijn daarom makkelijk te gebruiken bij vele projecten. Als je op zoek bent naar een Festool kantenfrees hebben wij van Profestools drie verschillende modellen voor u:
- Model MFK 700 is de kameleon onder de kantenfrezen. Deze Festool kantenfrees heeft een optimale stofafzuiging en meer mogelijkheden dan andere kantenfrezen door de verwisselbare tafel.
- Model OFK 500  onze lichte kantenprofessional. Hij is dé kantenfrees voor een gelijkmatig, zuiver en splintervrij resultaat en ook nog een eenvoudig in de bediening.
- Model OFK 700 is het multitalent bij randen. Hij si ideaal geschikt voor het frezen van kantstukken bij concave en convexe delen, zoals ronde tafels, schrijftafelplaten, etc.

Wil jij een Festool kantenfreesmachine kopen? Koop de beste kantenfreesmachine nu bij Profestools. Bij bestellingen vanaf €50 is de verzending volledig gratis. Alle producten kun je tot 14 dagen na aankoop terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Daarnaast hebben alle artikelen 6 jaar garantie* en is er een snelle hersteldienst.