• Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-
  • 14 dagen retour: Niet tevreden? Geld terug
  • 6 jaar garantie*

Met een accu schroefboormachine is het mogelijk om in zowel hout als staal te schroeven en te boren. Je hebt dus maar één apparaat nodig om allerlei verschillende klusjes mee uit te voeren. Het grote voordeel van een accuboormachine is dat deze niet meer werkt met een snoer en door de accu makkelijk mee te nemen is naar alle hoeken en ruimtes.

Dit betekent dat de accu schroefboormachine voor verschillende onderdelen binnen het klussen gebruikt kan worden. Zo kan je hem gebruiken om een schroef in een kast te draaien, het losdraaien van een vastzittende schroef in de tafel maar ook om gaten te boren in bijvoorbeeld hout- en gipsplaten.


Nooit meer in de knoop zitten met je snoer of niet kunnen boren waar je wilt omdat het snoer te kort is. De accu schroefboormachine is makkelijk om op te laden en nog makkelijker in gebruik. Na het opladen kan je hem overal mee naar toe nemen en gebruiken zonder rekening te houden met de stroomvoorziening. Ook heb je op deze manier geen last meer van het snoer waar jij of anderen over kunnen struikelen.

Bij Profestools hebben we verschillende soorten accu-schroefboormachines met elk hun eigen specificaties:

- De Accu-schroefboormachine CXS is ideaal voor meubel- en keukenmontage en is een van de lichtste in zijn soort (0.9 kg).
- De Accu-schroefboormachine DRC is ideaal voor schroeven en boren op moeilijke plaatsen door de optionele haakse kop.
- De Accu-schroefboormachine C 18 is ideaal voor de meubel- en schrijnwerkerij of voor stand- of winkelbouw en heeft een zeer hoge flexibiliteit en doelmatigheid omdat er accupack van dezelfde spanningsklasse gebruikt kunnen worden.

Hierboven staan alle soorten accu-schroefboormachines beschreven met alle voor- en nadelen. Ook staat hier duidelijk uitgelegd waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Wil jij een Festool accu-schroefboormachine kopen? Koop de beste accu-schroefboormachine nu bij Profestools. Bij bestellingen vanaf €50 is de verzending volledig gratis. Alle producten kunt u tot 14 dagen na aankoop terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Daarnaast hebben alle artikelen 6 jaar garantie* en is er een snelle hersteldienst.